Let op! Racesquare en The Official Formula 1 Racing Centre zijn samengegaan!

Wij bieden bezoekers hierdoor in al onze vestigingen dezelfde unieke race experience.

The Official F1 Racing Centre heet vanaf nu Racesquare Utrecht. Ga de strijd aan en boek hier jouw race in Utrecht of een van onze andere vestigingen.

arrangementen informatie

PREPARE YOURSELF!

Wees voorbereid. Laat niets aan het toeval over en kies voor een van onze arrangementen. Jouw privé tafel staat voor je klaar en het is ook nog eens voordeliger. Zo ga je nooit over budget cap heen en hou je geld over voor die Revanche race of Formule 1-merchandise!

Platinum | 3,5 uur | € 90

Het ultieme diner- en borrelarrangement inclusief twee races! Neem plaats aan je privé tafel, laad op met een een drankje en een hapje, en ga de strijd aan in de eerste race experience van een uur.

Tijdens het aansluitende diner kies je  tussen alle hoofdgerechten op de kaart. Bijvoorbeeld de hamburger of saté met verse friet. Zwaar weekend gehad? Kies voor een van onze heerlijke én gezonde salades tonijn, kip of geitenkaas. Tijdens het diner kun je een uur onbeperkt bijtanken met bier, wijn of fris.

Na het diner is het tijd voor de tweede race. Pak jij dit keer P1 en die medaille op het podium?

Let op: door het plannen van de tweede race na het diner, zijn Platinum arrangementen niet via de website te reserveren. Neem voor dit arrangement contact op met de vestiging die je gaat bezoeken.

Gold | 2,5 uur | € 75

Kom racen en dineren! Neem plaats aan je privé tafel, laad op met een een drankje en een hapje, en ga de strijd aan in jouw race experience van een uur. Zien we je daarna bij de huldiging op het podium?

Tijdens het aansluitende diner kies je  tussen alle hoofdgerechten op de kaart. Bijvoorbeeld de hamburger of saté met verse friet van het Friethoes. Zwaar weekend gehad? Kies voor een van onze heerlijke én gezonde salades tonijn, kip of geitenkaas. Tijdens het diner kun je een uur onbeperkt bijtanken met bier, wijn of fris.

Silver | 2 uur | € 60,-

Kom racen en borrelen! Neem plaats aan je privé tafel, laad op met een een drankje en een hapje. Ga de strijd aan in jouw race experience van een uur en pak die medaille. Aansluitend is het een uur onbeperkt bijtanken met bier, wijn of fris. Wij verzorgen de warme en koude snacks!

Bronze | 2 uur | € 50

De ideale lunch break! Na jouw race experience van een uur en de huldiging, tank je bij met vers belegde broodjes, een warme snack (ook vegetarisch) en drie drankjes naar keuze. Ga je daarna weer aan het werk, of toch voor die revanche?

KIDS RACES
Speciaal voor de jongere coureurs bieden wij Kids Races aan. Je kunt kiezen voor losse Kids Tickets of een Kids Feest arrangement. Kids Races worden op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag op gezette tijden aangeboden. Tenminste een derde van de deelnemers per reservering moet 16 jaar of jonger zijn. Om goed bij de pedalen te komen adviseren wij een minimale lengte van 145 cm.

KIDS TICKET | 1 uur | € 20
Boek een of meerdere race tickets voor de kids. We racen met speciale instellingen en volwassenen kunnen uiteraard ook mee racen.

KIDS FEEST | 2 uur | € 22
Vier het in stijl! Race een uur lang tegen je vrienden of familie op een circuit naar keuze. Pak die medailles tijdens de huldiging. Koel af met een drankje, chips en ijs of kies voor een drankje met friet en een snack (dit kun je ter plaatse aangeven).

Kids Feest:
Ideaal voor jouw verjaardagsfeest of racen met je familie!

Race Experience (met 2 sprint races)
Gratis drankje (fris, koffie, thee)
Keuze tussen chips + waterijs of friet + snack
Huldiging met medailles voor de top 3
Incl. coole Racesquare softband sleutelhanger
Te reserveren vanaf twee personen.

 

Bekijk hier onze prijslijst.