Let op! Racesquare en The Official Formula 1 Racing Centre zijn samengegaan!

Wij bieden bezoekers hierdoor in al onze vestigingen dezelfde unieke race experience.

The Official F1 Racing Centre heet vanaf nu Racesquare Utrecht. Ga de strijd aan en boek hier jouw race in Utrecht of een van onze andere vestigingen.

TEAMUITJE ROTTERDAM

Review
Nick
19 oktober 2023

KOM ZEKER TERUG

Dit was echt veel leuker dan ik had verwacht. Een uur intensief gestreden, maar net niet gewonnen. Next time!

Review
Dennis
13 oktober 2023

SUPER!

Samen met drie vrienden op Monza gereden. Alles was heel goed verzorgd en we komen zeker terug!

Review
Nick
13 oktober 2023

GEWELDIGE AVOND

Top avond gehad! Veel geracet, nog meer gedronken, haha! Gelukkig was Bob er 😉

Review
Nick
7 oktober 2023

GERACET EN GEKEKEN

Samen met vrienden vandaag Max voor de derde keer wereldkampioen zien worden. En natuurlijk zelf ook op Qatar geracet. Was echt tof!

Review
Koen
6 juli 2023

FANTASTISCH!

Echt gelachen met me maten! Eerst een half uur race gedaan, maar dat smaakte naar meer 🙂

Review
Thijs
23 juni 2023

BEDRIJFSFEEST

Deze unieke locatie met het hele bedrijf afgehuurd. We hebben onze collega's nog nooit zo actief gezien, haha!

Wat maakt een formule 1 race zo spannend? Rivaliteit en teamwork! Als je wint, win je natuurlijk niet alleen. Pakken jij en je team samen de overwinning? Kom erachter bij Racesquare Rotterdam!

Bij iedere race is er maar een ding belangrijk en dat is WINNEN! Race samen met je teamgenoten tot de finishline. Haal je concurrenten in en laat ze over de boordradio horen dat jij voorbij sjeest. Word jij de nieuwe kampioen? Of rijden je teamgenoten je na de pitstop weer voorbij?

Ben je een echte dare-devil en wil je alle bochten, curbs en snelheid voelen? Dan kun je gebruik maken van onze motion sims! Realistischer wordt het niet!

Voor dit ultieme teamuitje ga je naar Racesquare Rotterdam. Racesquare Rotterdam ligt tegenover de Kuip, in het Hollywood Event Center! Rij een geheel formule 1 weekend in één uur! Voel hoe het is om een formule 1 coureur te zijn! Het uitje compleet maken? Bestel een hapje en een drankje aan de bar.

Net niet op het podium geëindigd? Neem revanche op de baan of aan de bar!

Durf jij de strijd aan met je team?

 


20 sims


Motions sims

 


Geschikt voor groepen: max. capaciteit


Prijs arrangementen

Keuze uit verschillende circuits

Formule 1 teamuitje:

Het ultieme teamuitje voor de race fan! Bij Racesquare maken we gebruik van high end simulatoren om de formule 1 experience zo realistisch mogelijk te maken. Ook is er de mogelijkheid om de ervaring nog realistischer te maken door in de motion sims te stappen. Motion sims bewegen mee met de bewegingen die je maakt in de simulatie. Neem je in de race een bocht naar rechts? Dan draait de stoel naar rechts! Ga je over de curbs? Dan beweegt de stoel op en neer alsof je over een megadrempel rijdt! Toch iets anders dan de A16!

Formule 1 teamuitje Rotterdam

Vele legendes zijn je voorgegaan in Hollywood. Zelfs voor zij die tegenover Racesquare hun wedstrijden spelen voor duizenden Rotterdammers kunnen het niet laten om zo nu en dan écht de degens te kruisen. Daarmee hét bewijs dat dit misschien wel het beste teamuitje is van Rotterdam. Treed jij in de voetsporen van deze lokale legendes? Klim jij in de Formule 1-simulator om je skills te laten zien?

Kies voor een van onze andere uitjes

Lees hier meer over jouw ultieme bedrijfsuitje Rotterdam of formule 1 kinderfeestje Rotterdam en laat je inspireren door de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben.

THE BATTLE IS ON!

Laat je maten zien wie de échte racekoning is!